OUDEJAARSAVOND
MENU
Aperitief
Coupe CHAMPAGNE PALMER Brut La Réserve
•
Amuse Bouche
Gillardeau oester
Kroketje van Rubia Gallega
•
Voorgerecht
½ Kreeft met butternut, bisque en cognacroom
•
Tussengerecht
Granité van granaatappel, munt en premium vodka
•
Hoofdgerecht
Rib Eye Black Angus | 120 dagen ‘Dry Aged’,
graan gevoederd | 300 gr | Uruguay
- of -
Rib Eye Wagyu A5 Kagoshima BMS 12+ | Japan (+€ 45)
- of -
Bavette Wagyu full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia (+€ 20)
- of -
Deense kabeljauwfilet
Geserveerd met saus en side-dish naar keuze
•
Dessert
Een meesterlijk dessert van Joost Arijs
"Happy 2025
€ 149 p.p
Na online-reservatie zal u binnenkort via e-mail een bericht ontvangen waarbij we u vriendelijk verzoeken de betaling uit te voeren. Zodra we deze ontvangen hebben sturen we u een bevestiging van uw reservatie. Alvast dank.