OUDEJAARSAVOND
MENU
Aperitief
Coupe CHAMPAGNE PALMER Brut La Réserve
•
Amuse Bouche
Oesters Gillardeau
Kroket van Rubia Gallega met mosterd mayonnaise
•
Voorgerecht
½ Kreeft met bisque, butternut en cognacroom
•
Verfrissing
Granité van granaatappel , munt en premium vodka
•
Hoofdgerecht
Rib Eye Black Angus
Tuinerwten /Wortelpuree/ Oesterszwammen/ Portosaus
- of -
Rib Eye Kagoshima A5
Tuinerwten /Wortelpuree/ Oesterszwammen/ Portosaus
(+€ 45)
- of -
Skreifilet
Aardappelpuree/ Bisque/ Tuinerwten/ butternut
Dessert
Parisiana New Year's Eve dessert creatie
"Happy 2025"
€ 149 p.p
Na online-reservatie zal u binnenkort via e-mail een bericht ontvangen waarbij we u vriendelijk verzoeken de betaling uit te voeren. Zodra we deze ontvangen hebben sturen we u een bevestiging van uw reservatie. Alvast dank.

