top of page

OUDEJAARSAVOND
MENU

Aperitief

Coupe CHAMPAGNE PALMER Brut La Réserve

Amuse Bouche

Gillardeau oester

Kroketje van Rubia Gallega


Voorgerecht

 ½ Kreeft met butternut, bisque en cognacroom

Tussengerecht

Granité van granaatappel, munt en premium vodka

Hoofdgerecht

Rib Eye Black Angus | 120 dagen ‘Dry Aged’,
graan gevoederd | 300 gr | Uruguay

- of -

Rib Eye Wagyu A5 Kagoshima BMS 12+ | Japan (+€ 45)

- of -

Bavette Wagyu full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia (+€ 20)

- of -

Deense kabeljauwfilet

Geserveerd met saus en side-dish naar keuze


Dessert

Een meesterlijk dessert van Joost Arijs

"Happy 2025

€ 149 p.p

Na online-reservatie zal u binnenkort via e-mail een bericht ontvangen waarbij we u vriendelijk verzoeken de betaling uit te voeren. Zodra we deze ontvangen hebben sturen we u een bevestiging van uw reservatie. Alvast dank. 

Social Media WiX logo Parisiana 240903-4.jpg
Oudejaar banner Parisiana 240903.jpg

NEW YEAR'S EVE
MENU

bottom of page