top of page

M E N U

  • Carpaccio van Rund

    rucola | parmezaan

    19

    Carpaccio van Wagyu Rund

    Japanse wagyu A5 | dashi | yuzu | kruidenolie

    39

    Oesters Gillardeau 

    5 st natuur

    24

    Burrata

    tomaat | basilicum | rucola | basilicumolie

    16

    Garnaalkroket 2 st

    18

    Escargots de Bourgogne

    6 stuks

    16

    Gamba's - 3 st.

    groene olie | tomaat | geklaarde boter

    21

    Rundstartaar

    Oscietra Belgina Cavair 5 gr +15€

    24

    Mergpijp

    klassiek

    17

    Gamba’s 3 st.

    groene olie | tomaat | geklaarde boter

    23

    Oscietra Caviar Experience

    Royal Belgian Caviar 10 gr| Blinis | Zure room | Romige eidooier

    39

    Carpaccio van Rund

    rucola | parmezaan | pijnboompitten

    25

  • Zeetong +500 gr

    frisse salade | bieslookpuree | boter

    dagprijs

    Gegrilde Aubergine

    tomaat | basilicum | mozzarella

    29

    Bavette Wagyu | Full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia

    Gedurfde smaak, met een "smelt-in-de-mond" gevoel, ware verwennerij

    69

    Pasta “La Parisiana”

    Tomaat | Champignons | Mozzarella

    29

    Rib Eye

    Argentijns grasgevoederd | premium

    43

    Filet pur

     Hereford  | New Zealand | of met foie gras +15€

    44

    Gentse stoverij

    klassieke bereiding

    29

    Zeebaarsfilet

    Warme seizoensgroenten | citroen | smeuïge puree

    39

  • Japanse runds tataki (starter)

    Wasabi-mayonaise | Zoete yuzu-saus

    27

    Langoustines 3 st (starter)

    citroen-boter | espelette peper

    32

    Jumbo Mosselen 1 kg

    natuur of witte wijn

    33

    ​Côte à l'os

    1 kg

    dagprijs

  • PARISIANA TASTING MENU

    77 p.p.

    Menu enkel per tafel te bestellen

    Starters

    Rundstartaar

    Exclusieve Gold Cross Wagyu, elegant gemarineerd voor een sublieme smaaksensatie.

    - of -

    Garnaalkroketten 2 st.

    Rucola | parmezaan | pijnboompitten

    Mains

    Rib Eye

    Argentijns gras gevoederd premium

    - of -

    Bavette Wagyu

    Full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia

    +23

    - of -

    Zeebaarsfilet

    warme seizoensgroenten | citroen

    +42

    Desserts

    Crème Brûlée

    - of -

    Dame Blanche

    (kaasselectie +6)

  • Dame Blanche

    Vanille roomijs | Crème Chantilly | Callebaut chocoladesaus

    12

    Crème brûlée

    11

    Blueberry Cheesecake

    Amandelcrunch | Yoghurt roomijs | Meringue

    15

    Coupe Colonel

    Premium Vodka Pravda

    15

    Kaasselectie PARISIANA

    5 kaassoorten gepresenteerd met brioche

    19

    Sabayon

    Vers gedraaid vanille-ijs

    15

    Kaasselectie PARISIANA

    5 kaassoorten gepresenteerd met brioche

    19

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe to our newsletter

Tom-Corremans_2024-10-10 Parisiana_014.jpeg
bottom of page