top of page

M E N U

  • Wagyu Tartaar Parisiana

    Wagyu rundsvlees

    29

    Carpaccio van Wagyu Rund

    Japanse wagyu A5 | dashi | yuzu | kruidenolie

    39

    Oesters Gillardeau 

    6 st natuur

    29

    Burrata

    tomaat | basilicum | rucola | basilicumolie

    21

    Oesters Gillardeau 3 st

    royal Belgium oscietra kaviaar | premium beef tartare | natuur

    29

    Garnaalkroket 2 st

    20

    Langoustines 3 st.

    citroen-boter | espelette peper

    32

    Gravad Lax van zalm

    rode biet | crème fraîche | scheutjes | honing-kaviaar

    23

    Japans Runds Tataki

    wasabi-mayonaise | Zoete yuzu-saus

    27

    Geroosterde Spitskool

    gefruite uitjes | pittige saus

    21

    Carpaccio van Rund

    rucola | parmezaan | pijnboompitten

    25

    Gamba’s 3 st.

    groene olie | tomaat | geklaarde boter

    23

    Oscietra Caviar Experience

    Royal Belgian Caviar 10 gr| Blinis | Zure room | Romige eidooier

    39

  • Zeetong +500 gr

    frisse salade | bieslookpuree | boter

    dagprijs

    Gegrilde Aubergine

    tomaat | basilicum | mozzarella | parmezaanse toets

    29

    Beef Rossini ‘à la Parisiana

    runderfilet | foie gras | portsaus | groene kool

    67

    Spaghetti “La Parisiana”

    Room | paddenstoelen | Parmezaan

    31

    Rib Eye

    Black Angus | Uruguay | 120 dagen Dry Aged | graangevoederd

    43

    Filet pur

    Greenlea cross Angus | Hereford | 250 gr | New Zealand

    44

    Asperges op vlaamse wijze

    Eitjes | peterselie | boter

    38

    Zeebaarsfilet

    Warme seizoensgroenten | citroen | smeuïge puree

    39

  • Rib Eye Wagyu A5 | Kagoshima BMS 12+ | Japan

    Luxe, rijkelijke marmering, met een etherische, boterachtige textuur

    89

    Bavette Wagyu | Full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia

    Gedurfde smaak,, met een “smelt-in-de-mond” een ware verwennerij

    69

  • PARISIANA TASTING MENU

    89 p.p.

    Menu enkel per tafel te bestellen

    Starters

    Gold Cross Wagyu Tartaar

    Exclusieve Gold Cross Wagyu, elegant gemarineerd voor een sublieme smaaksensatie.

    - of -

    Carpaccio van Rund

    Rucola | parmezaan | pijnboompitten

    Mains

    Rib Eye

    Black Angus | Uruguay | 120 dagen Dry Aged | graangevoederd

    - of -

    Bavette Wagyu

    Full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia

    +23

    - of -

    Rib Eye Wagyu

    A5 Kagoshima BMS 12+ | Japan

    +42

    Desserts

    A la carte keuze uit de desserkaart

    - of -

    Kaasselectie

    (kaasselectie +6)

  • Dame Blanche

    Vanille roomijs | Crème Chantilly | Callebaut chocoladesaus

    12

    Crème brûlée

    14

    Blueberry Cheesecake

    Amandelcrunch | Yoghurt roomijs | Meringue

    16

    Coupe Colonel

    Premium Vodka Pravda

    16

    Kaasselectie PARISIANA

    5 kaassoorten gepresenteerd met brioche

    19

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe to our newsletter

Tom-Corremans_2024-10-10 Parisiana_014.jpeg
bottom of page