M E N U
Wagyu Tartaar Parisiana
Wagyu rundsvlees
29
Carpaccio van Wagyu Rund
Japanse wagyu A5 | dashi | yuzu | kruidenolie
39
Oesters Gillardeau
6 st natuur
29
Burrata
tomaat | basilicum | rucola | basilicumolie
21
Oesters Gillardeau 3 st
royal Belgium oscietra kaviaar | premium beef tartare | natuur
29
Garnaalkroket 2 st
20
Langoustines 3 st.
citroen-boter | espelette peper
32
Gravad Lax van zalm
rode biet | crème fraîche | scheutjes | honing-kaviaar
23
Japans Runds Tataki
wasabi-mayonaise | Zoete yuzu-saus
27
Geroosterde Spitskool
gefruite uitjes | pittige saus
21
Carpaccio van Rund
rucola | parmezaan | pijnboompitten
25
Gamba’s 3 st.
groene olie | tomaat | geklaarde boter
23
Oscietra Caviar Experience
Royal Belgian Caviar 10 gr| Blinis | Zure room | Romige eidooier
39
Zeetong +500 gr
frisse salade | bieslookpuree | boter
dagprijs
Gegrilde Aubergine
tomaat | basilicum | mozzarella | parmezaanse toets
29
Beef Rossini ‘à la Parisiana
runderfilet | foie gras | portsaus | groene kool
67
Spaghetti “La Parisiana”
Room | paddenstoelen | Parmezaan
31
Rib Eye
Black Angus | Uruguay | 120 dagen Dry Aged | graangevoederd
43
Filet pur
Greenlea cross Angus | Hereford | 250 gr | New Zealand
44
Asperges op vlaamse wijze
Eitjes | peterselie | boter
38
Zeebaarsfilet
Warme seizoensgroenten | citroen | smeuïge puree
39
Rib Eye Wagyu A5 | Kagoshima BMS 12+ | Japan
Luxe, rijkelijke marmering, met een etherische, boterachtige textuur
89
Bavette Wagyu | Full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia
Gedurfde smaak,, met een “smelt-in-de-mond” een ware verwennerij
69
PARISIANA TASTING MENU
89 p.p.
Menu enkel per tafel te bestellen
Starters
Gold Cross Wagyu Tartaar
Exclusieve Gold Cross Wagyu, elegant gemarineerd voor een sublieme smaaksensatie.
- of -
Carpaccio van Rund
Rucola | parmezaan | pijnboompitten
Mains
Rib Eye
Black Angus | Uruguay | 120 dagen Dry Aged | graangevoederd
- of -
Bavette Wagyu
Full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia
+23
- of -
Rib Eye Wagyu
A5 Kagoshima BMS 12+ | Japan
+42
Desserts
A la carte keuze uit de desserkaart
- of -
Kaasselectie
(kaasselectie +6)
•
Dame Blanche
Vanille roomijs | Crème Chantilly | Callebaut chocoladesaus
12
Crème brûlée
14
Blueberry Cheesecake
Amandelcrunch | Yoghurt roomijs | Meringue
16
Coupe Colonel
Premium Vodka Pravda
16
Kaasselectie PARISIANA
5 kaassoorten gepresenteerd met brioche
19
