M E N U
Oesters Gillardeau N°4 • Nature
Met citroen
35 (6st) | Met ROYAL BELGIAN CAVIAR OSCIETRA 5gr + 15
Japans | Black Angus Beef Tataki
Beef | Zoete yuzu-saus | Wasabi-mayonaise
28
USA | Gold Cross Wagyu Tartaar
Exclusieve Gold Cross Wagyu, elegant gemarineerd voor een sublieme smaaksensatie.
31
Oosters | Runds
Japanse wagyu | Dashi | Yuzo | Zeebanaan | Kruidenolie
29
Frankrijk | Oesters Gillardeau : Royal Selections
Pristine Essence
Royal Belgium Oscietra KaviaarPremium Beef Tartare
29
Deens | Langoustines
Carpaccio | Reductie | ysuigny
39
Indisch: Kalf
Kalfstong | Mierikswortel | Karnemelk | Mosterdkaviaar
28
Caviar Experience
“Royal Belgian Caviar 10 GR”Kaviaar Oscietra | Zure room | Romige eidooier | Aardappelchips
39
Scandinavisch | Gravad Lax
Rode biet | Vermouth crème fraîche | Frisse sla | Groene olie
24
Nederland | Knolselderij
Zeekraal | Zure room | Goudbloem | Spinazie-olie
23
Gold Cross Wagyu Tartaar
Exclusieve Gold Cross Wagyu, elegant gemarineerd voor een sublieme smaaksensatie.
•
Bavette Wagyu full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia
De top van marmering, met een “smelt-in-de-mond” ervaring
+ 15
- of -
Bavette Gold Wagyu Cross BMS 8/9+ | Kruising van Snake River Farms | USA
Gedurfde smaak en buitengewoon sappig, een ware verwennerij
- of -
Rib Eye Wagyu A5 Kagoshima BMS 12+ | Japan
Luxe, rijkelijke marmering, met een etherische, boterachtige textuur
+ 38
•
Dessert “Your choice”
Cheescake met speculoos en in rozebottel thee gemarineerde rode vruchten
- of -
Kaasje van hier en daar, met garnituur
(kaasselectie +6)
•
WAGYU TASTING MENU
89
•
MEAT THE WORLD
Argentina : Chimichurri
Asia : Gochujang jus “Parisiana style”Italia : Marsala wine sauce
France : Bospaddenstoelen saus of Groene pepersaus
BIJGERECHTEN
Hasselback aardappelen
Parmezaan aardappelen met truffel-mayonaise
Seizoensgebonden geroosterde groenten
Gebakken bospaddestoelen
Groene salade met kruidenper keuze : + 6
Ris de veau ‘coeur’
Gentse mosterd | champignons
43
Grote dikke Zeetong +500gr
Kasteelaardappelen | Groene groentjes | gel citroen
49
Aubergine alla parmigiana
Mozarella | koningskruid | Parmezaan | tomaat
31
Picanha Wagyu full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia
De top van marmering, met een “smelt-in-de-mond” ervaring
62
Rib Eye Wagyu A5 Kagoshima BMS 12+ | Japan
Luxe, rijkelijke marmering, met een etherische, boterachtige textuur
86
Bavette Gold Wagyu Cross BMS 8/9+ | Kruising van Snake River Farms | USA
Gedurfde smaak en buitengewoon sappig, een ware verwennerij
55
MEAT THE WORLD
Argentina : Chimichurri
Asia : Gochujang jus “Parisiana style”Italia : Marsala wine sauce
France : Bospaddenstoelen saus of Groene pepersaus
BIJGERECHTEN
Hasselback aardappelen
Parmezaan aardappelen met truffel-mayonaise
Seizoensgebonden geroosterde groenten
Gebakken bospaddestoelen
Groene salade met kruidenper keuze : + 6
Rib Eye Black Angus | 120 dagen ‘Dry Aged’, graan gevoederd | 300 gr | Uruguay
Rijkelijk gemarmerd en voortreffelijk, afkomstig uit de beste weiden
42
Filet pur Greenlea cross Angus/Hereford | 250 gr | New Zealand
Een tedere delicatesse, beroemd om zijn “smelt-in-de-mond” textuur.
44
MEAT THE WORLD
Argentina : Chimichurri
Asia : Gochujang jus “Parisiana style”Italia : Marsala wine sauce
France : Bospaddenstoelen saus of Groene pepersaus
BIJGERECHTEN
Hasselback aardappelen
Parmezaan aardappelen met truffel-mayonaise
Seizoensgebonden geroosterde groenten
Gebakken bospaddestoelen
Groene salade met kruidenper keuze : + 6
Dame Blanche
Vanille roomijs | Crème Chantilly | Callebaut chocoladesaus
12
Crème brûlée
Bailey’s | Witte chocolade | Framboos
14
Blueberry Cheesecake
Amandelcrunch | Yoghurt roomijs | Meringue
16
Coupe Colonel
Premium Vodka Pravda
16
Kaasselectie PARISIANA
5 kaassoorten gepresenteerd met brioche
19
