top of page

M E N U

  • Oesters Gillardeau N°4 • Nature

    Met citroen

    35 (6st) | Met ROYAL BELGIAN CAVIAR OSCIETRA 5gr + 15 

    Japans | Black Angus Beef Tataki

    Beef | Zoete yuzu-saus | Wasabi-mayonaise

    28

    USA | Gold Cross Wagyu Tartaar

    Exclusieve Gold Cross Wagyu, elegant gemarineerd voor een sublieme smaaksensatie.

    31

    Oosters | Runds

    Japanse wagyu | Dashi | Yuzo | Zeebanaan | Kruidenolie

    29

    Frankrijk | Oesters Gillardeau : Royal Selections

    Pristine Essence
    Royal Belgium Oscietra Kaviaar

    Premium Beef Tartare

    29

    Deens | Langoustines

    Carpaccio | Reductie | ysuigny

    39

    Indisch: Kalf

    Kalfstong | Mierikswortel | Karnemelk | Mosterdkaviaar

    28

    Caviar Experience
    “Royal Belgian Caviar 10 GR”

    Kaviaar Oscietra | Zure room | Romige eidooier | Aardappelchips

    39

    Scandinavisch | Gravad Lax

    Rode biet | Vermouth crème fraîche | Frisse sla | Groene olie

    24

    Nederland | Knolselderij

    Zeekraal | Zure room | Goudbloem | Spinazie-olie

    23

  • Gold Cross Wagyu Tartaar

    Exclusieve Gold Cross Wagyu, elegant gemarineerd voor een sublieme smaaksensatie.

    Bavette Wagyu full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia

    De top van marmering, met een “smelt-in-de-mond” ervaring

    + 15

    - of -

    Bavette Gold Wagyu Cross BMS 8/9+ | Kruising van Snake River Farms | USA

    Gedurfde smaak en buitengewoon sappig, een ware verwennerij

    - of -

    Rib Eye Wagyu A5 Kagoshima BMS 12+ | Japan

    Luxe, rijkelijke marmering, met een etherische, boterachtige textuur

    + 38

    Dessert “Your choice”

    Cheescake met speculoos en in rozebottel thee gemarineerde rode vruchten

    - of -

    Kaasje van hier en daar, met garnituur

    (kaasselectie +6)

    WAGYU TASTING MENU

    89

    MEAT THE WORLD

    Argentina : Chimichurri
    Asia : Gochujang jus “Parisiana style”

    Italia : Marsala wine sauce

    France : Bospaddenstoelen saus of Groene pepersaus

    BIJGERECHTEN

    Hasselback aardappelen

    Parmezaan aardappelen met truffel-mayonaise

    Seizoensgebonden geroosterde groenten

    Gebakken bospaddestoelen
    Groene salade met kruiden

    per keuze : + 6

  • Ris de veau ‘coeur’

    Gentse mosterd | champignons

    43

    Grote dikke Zeetong +500gr

    Kasteelaardappelen | Groene groentjes | gel citroen

    49

    Aubergine alla parmigiana

    Mozarella | koningskruid | Parmezaan | tomaat

    31

  • Picanha Wagyu full-blood 2 GR BMS 8/9 | Australia

    De top van marmering, met een “smelt-in-de-mond” ervaring

    62

    Rib Eye Wagyu A5 Kagoshima BMS 12+ | Japan

    Luxe, rijkelijke marmering, met een etherische, boterachtige textuur

    86

    Bavette Gold Wagyu Cross BMS 8/9+ | Kruising van Snake River Farms | USA

    Gedurfde smaak en buitengewoon sappig, een ware verwennerij

    55

    MEAT THE WORLD

    Argentina : Chimichurri
    Asia : Gochujang jus “Parisiana style”

    Italia : Marsala wine sauce

    France : Bospaddenstoelen saus of Groene pepersaus

    BIJGERECHTEN

    Hasselback aardappelen

    Parmezaan aardappelen met truffel-mayonaise

    Seizoensgebonden geroosterde groenten

    Gebakken bospaddestoelen
    Groene salade met kruiden

    per keuze : + 6

  • Rib Eye Black Angus | 120 dagen ‘Dry Aged’, graan gevoederd | 300 gr | Uruguay

    Rijkelijk gemarmerd en voortreffelijk, afkomstig uit de beste weiden

    42

    Filet pur Greenlea cross Angus/Hereford | 250 gr | New Zealand

    Een tedere delicatesse, beroemd om zijn “smelt-in-de-mond” textuur.

    44

    MEAT THE WORLD

    Argentina : Chimichurri
    Asia : Gochujang jus “Parisiana style”

    Italia : Marsala wine sauce

    France : Bospaddenstoelen saus of Groene pepersaus

    BIJGERECHTEN

    Hasselback aardappelen

    Parmezaan aardappelen met truffel-mayonaise

    Seizoensgebonden geroosterde groenten

    Gebakken bospaddestoelen
    Groene salade met kruiden

    per keuze : + 6

  • Dame Blanche

    Vanille roomijs | Crème Chantilly | Callebaut chocoladesaus

    12

    Crème brûlée

    Bailey’s | Witte chocolade | Framboos

    14

    Blueberry Cheesecake

    Amandelcrunch | Yoghurt roomijs | Meringue

    16

    Coupe Colonel

    Premium Vodka Pravda

    16

    Kaasselectie PARISIANA

    5 kaassoorten gepresenteerd met brioche

    19

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Subscribe to our newsletter

Tom-Corremans_2024-10-10 Parisiana_014.jpeg
bottom of page